Klik Klik Klik =)

~iklan~ klik2

Klik jika Anda Suka =)

Tuesday, July 12, 2011

Digi WWWOW Awards 2011 - IniAnwarHadi

Salam kepada semua..semoga semua sihat-sihat okay.. aku memang pemalas update blog, buat blog ni pun saja-saja ja..haha tapi sekarang ni nak update sebab IniAnwarHadi... hahaha apa pasal la aku kalut sangat dengan IniAnwarHadi ni??? Biaq la dia nak buat apa pun, nak menang ka, nak buat video ka....YA...memang laa...tapi aku suka dan tumpang gembira sebab beliau adalah kawan aku sejak dari sekolah menengah lagi... so aku kenal dia dan tahu perangai dia..so dia memang deserve la... beliau memenangi Digi WWWOW Awards dalam 3 kategori daripada 5 kategori yang dipercalonkan namanya...


apa yang beliau menang ialah

1 Must Follow Personality Awards

2 Video of The Year Awards -Eewww

3 Blogger of The Year


Tahniah ar anuat hadi~~~aku tumpang gumbira dan berbangga mempunyai kawan macam hang...agagagaga....
duoekkkkkkkkkkk!!!


ini gambar kami masa bersekolah dulu

layan~~~




Anwar Hadi, you make Collegians proud of you



kelas 5 Omega 2007


All handsome boys~


ni time form 3 kot..kalau tak salah laa


time form 2, p bengkel Science



form 5 Omega 2007 , cikgu Azizan Form Teacher


Alma Matter is proud of you Noor Anwar Hadi



Thanks DIGI


8 comments:

Plankton Seksii said...

anwar hadi hebat hehe

farsa fira said...

beliau memang hebat... =)) terus support anwar hadi ok ...

mieraminho95 said...

cool!! congrats..haha

farsa fira said...

mieraminho95

dia mmg cool kan??

support lagi okay..thanks

cikpepel said...

jengukan dari ex-smk sultanah asma..hik2

farsa fira said...

cikpepel:

thanks cik pepel dari Asmarian aka pret..hahaha jgn marah ye...
peace....terus support anwar okay =))

shahira :) said...

terbaik, congrats anwar :)

farsa fira said...

shakira

thanks...keep supporting anwarhadi =D